Knalvuurwerk

U kunt het jaar niet beter beginnen dan met kwalitatief knalvuurwerk! U kunt ons aanbod vuurwerk bekijken in onze vuurwerk webshop. Wij kunnen u en de kinderen alles bieden om er een daverend einde van het jaar van te maken. Vuurwerk online bestellen en bezorgen? Ontdek in onze webshop alle soorten knalvuurwerk, siervuurwerk en zelfs kindervuurwerk. Denk aan:

 • Hardste kanonslagen
 • Grootste megaklappers
 • Vuurwerk pakketten
 • Vuurpijlen
 • Compounds

Webshop

 

 

Klik hier voor onze vuurwerkfolder van 2019.


Groot assortiment aan knalvuurwerk te bestellen 

Bent u gek op vuurwerk dat een harde knal geeft? Of bent u juist fan van vuurwerk dat heel vaak achter elkaar knalt? Dan zit u goed bij tuincentrum de Driesprong. Bij ons kunt u namelijk verschillende soorten knalvuurwerk kopen van de hoogste kwaliteit. Denk eens aan ratelbanden, chinese rollen, rotjes, knalmatjes en knalcakes. Bekijk op uw gemak eens het assortiment aan knalvuurwerk dat u bij ons kunt bestellen. Welke is uw favoriet?

Wanneer en hoe laat mag u vuurwerk afsteken?

Het is toegestaan om op 31 december vanaf 18:00 uur 's avonds vuurwerk af te steken tot 1 januari 02:00 uur 's nachts.

Advies over knalvuurwerk kopen

Onze medewerkers weten werkelijk alles op het gebied van vuurwerk in Zoetermeer. Als u advies wilt over de verschillende soorten knalvuurwerk die u kunt kopen bij ons, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u meer weten over veilig gebruik van knalvuurwerk? Onze medewerkers vertellen u er alles over! Veiligheid staat namelijk bij ons op nummer 1. 

Knalvuurwerk bestellen

Knalvuurwerk bestellen 

Als u zeker wilt zijn van goed én mooi vuurwerk aankomende jaarwisseling: zorg dan dat u uw vuurwerk op tijd bestelt. Op die manier heeft u nog genoeg keuze uit ons hele assortiment. Naast kinder- en siervuurwerk verkopen wij ook knalvuurwerk. Van knalcakes tot mortieren, u vindt het bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer! 

 • Losse knallers
 • Ratelbanden
 • Mortieren
 • Fluitbatterijen
 • Thunderkings

Het beste knalvuurwerk van de Driesprong

Voor de hardste knallen van Nederland moet u bij ons in Zoetermeer zijn! Van losse thunderkings tot giga ratelbanden, wij hebben het allemaal voor jong en oud! Thunderking vuurwerk zijn singleshots met verschillende mortierknallen en een sterrenboeket. Een absolute knaller dus! De meest bekende Thunderking van Nederland vindt u nergens van betere kwaliteit dan bij ons tuincentrum in Zoetermeer. U vindt enkel het beste knalvuurwerk met de hardste knallen bij tuincentrum Driesprong. Ook ratelband vuurwerk of een Chinese rol kunt u bij ons kopen. 

Knalcakes - knalvuurwerk Zoetermeer

Voor veel geluid achter elkaar kunt u kiezen voor een knalcake. Deze cakes bevatten schoten met harde knallen. Chinese ratelbanden en thunderstocks zijn niet de enige knallers. Voor de mensen onder ons die het liefst een hele doos rotjes achter elkaar willen horen, zijn er onze knalcakes. Verder hebben wij ook de black cobrax 15.0 te koop in onze vuurwerk webshop. Andere populaire items zijn:

 • De Silver Salute van Wolff Vuurwerk uit de Dynasty Collectie is een cake met zilveren glitter mijn eindigend in een zilveren salute-burst. Een echte maximale burst.
 • De Defender big box - Deze extra grote nieuwe shocks blijven u bij door de kleur en zeer felle knal! In voordeelverpakking van 24 stuks.

Het beste knalvuurwerk van de Driesprong

Mortieren - knalvuurwerk Zoetermeer

In ons assortiment vindt u een mooie selectie mortieren voor knalprijzen! Mortieren vuurwerk in Nederland is erg populair en daarom ook te verkrijgen in onze webshop. U vindt in onze winkel de allerleukste en hardste single shots en aftershocks. Bij ons profiteert u van vuurwerk van de laagste prijzen én de beste kwaliteit. Aarzel dus niet en bestel uw mortieren nu!

Knalvuurwerk bestellen in Zoetermeer

Vuurwerk kunt u bestellen via onze webshop of, vanaf november, bij ons in de winkel. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk