Vuurwerk

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden, kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! Wilt u voor indrukwekkende vuurpijlen, knalvuurwerk of sterretjes kopen? U vindt het allemaal in ons tuincentrum in Zoetermeer! Klik hier voor onze vuurwerkfolder van 2019.

Vuurwerk kopen Zoetermeer

Waarom zou u in een enorm lange rij gaan staan bij vuurwerk winkels als u ook gemakkelijk uw vuurwerk online kunt bestellen? Tuincentrum de Driesprong heeft namelijk een uitgebreid vuurwerk assortiment! Denk aan cakeboxen, vuurpijlen, knalvuurwerk, fonteinen en junior vuurwerk. Maak ook van uw oudjaarsavond echt wat bijzonders en kies het allermooiste vuurwerk online uit. Bekijk onze filmpjes en beslis welk stuk vuurwerk u een onvergetelijke avond bezorgd!

Siervuurwerk zorgt voor de grootste lol onder elkaar met het kleinste vuurwerk. Leuke draaiende wondertollen/ground spinners, opspringende Jumping Jacks en vliegende bijtjes zijn allemaal aanwezig. Draag wel altijd een veiligheidsbril en steek het vuurwerk aan met een aansteeklont. Verder hebben wij, zoals net benoemd, ook cakeboxen. Uit al onze cakeboxen komen de hardste knallen en de allergaafste effecten. Cakeboxen hebben wij in veel diverse prijzen en maten. 

Ongeacht welk vuurwerk u ook uitkiest, met vuurpijlen maakt u pas echt indruk op mensen. Deze vuurwerk toppers hebben ieder hun eigen karakter en effect. Bent u op zoek naar een vuurpijl met een zeer harde knal of wilt u liever de hemel verlichten met een prachtig boeket? Bekijk dan eens ons vuurwerkassortiment met zowel losse vuurpijlen als vuurpijl pakketten. Let wel op: breek nooit de houten stok van de vuurpijl af. De houten stok dient namelijk als stabilisator.

vuurwerk kopen - tuincentrum - vuurwerk bestellen

Makkelijk vuurwerk bestellen

In onze webshop kunt u ons gehele vuurwerkassortiment vinden. Ook vindt u hier informatie over ons assortiment en filmpjes van het vuurwerk. Wilt u liever wat persoonlijk advies? Vanaf november kunt u bij ons in de winkel te Zoetermeer terecht bij onze vuurwerkbalie waar onze collega's u graag te woord staan! U kunt hier ook gelijk uw bestelling plaatsen. U kunt ons vuurwerkassortiment bekijken in onze folder of via onze webshop.

Onze voordelen:

  • Een ruime opslagcapaciteit van 35.000 kilo, de grootste in de regio!
  • Een ruim uitgiftepunt met meer dan 20 medewerkers welke zorg dragen voor een snelle en optimale service
  • U krijgt warm drankje bij ons uitgiftepunt
  • Gratis vuurwerk tot wel €419,97 bij uw bestelling tijdens onze voorverkoop
  • Garantie op siervuurwerk
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Wij garanderen u een zo kort mogelijke wacht tijd!

Acties

Elk jaar vindt u, naast onze prijsactie's in onze folder, ook verschillende winacties op onze Facebookpagina! Zo houden wij verschillende winacties, waaronder de vuurwerkJACHT. Tijdens de vuurwerkJACHT kan je in de wijk op zoek naar stickers om vuurwerk te winnen! 

Vuurwerk leveranciers:

Onze leveranciers zijn dit jaar  Broekhoff, Vuurwerk Mania, Rubro en Wolff Vuurwerk.