(WORDT VERZET) 28 maart: stekjes ruilmiddag

(WORDT VERZET) 28 maart: stekjes ruilmiddag

Update: Helaas moeten wij onze stekjesruilmiddag vanwege de corona maatregelingen verplaatsen. De nieuwe datum is op dit moment nog niet bekend. Heeft u gereserveerd, dan wordt u binnenkort gebeld met meer informatie.

Kom jij jouw stekjes ruilen op 28 maart? 

Door stekjes te ruilen met andere plantenliefhebbers gaat het stekje dat je zelf met liefde hebt laten groeien naar een goed huis en krijg je er zelf nieuwe stekjes voor terug. Ben je een beginnend plantenliefhebber, dan is dit dé manier om je collectie uit te breiden! Begin nu alvast met het stekken van de planten die je hebt en keer 28 maart na het ruilen weer terug naar huis met allemaal nieuwe plantjes. 

Het ruilen van stekjes kan op zaterdag, 28 maart, tussen 11:00 en 16:00 uur op onze kamerplanten afdeling. Je kan deze middag vrij ruilen met andere mensen. Meld je wel van te voren even aan via onze service balie (079 361 13 00)

De stekjes die je wilt ruilen moeten:
 

  •  wortels hebben
  •  voorzien zijn van de naam
  •  vrij zijn van ziektes en plagen

Ga jij alvast aan de slag met het stekken van plantjes om te ruilen? Als je je hebt aangemeld voor de ruilmiddag kan je bij ons in de winkel 6 gratis turfpotjes ophalen om jouw stekjes in te planten.⁠
 
Heb je vragen over het stekken van planten? Op onze Facebook of Instagram pagina mag je ons altijd vragen hoe het werkt!

 

Datum: